Újdonság a SEAT-ról
2019.05.22.

A stílusos családi autó

Az új SEAT Tarraco az az SUV, ami megadja a lehetőséget, hogy az egész család Önnel tartson kalandjaira. Lenyűgöző formaterve megkülönbözteti az utakon.
SEAT

Technológia a család biztonságáért

Az új SEAT Tarraco fejlett technológiával érkezik. A digitális műszerfalnak köszönhetően egyetlen pillantással ellenőrizheti a térképet vagy a vezetési segédrendszereket, mint az adaptív tempomat, a sávtartó asszisztens vagy a jelzőtábla-felismerő rendszer. Mindezt egy személyre szabható 10,25" kijelzőn. Az ütközésmegelőző rendszer meghúzza a biztonsági öveket és bezárja az ablakokat, hogy felkészítse az autót a közelgő ütközésre. Ha az autó felborulna, a borulásasszisztens aktiválja az eCall vészhívását.

Minden hely az Öné

Akár 7 ülés vagy lehajtott harmadik sorral 700 literes csomagtartó. Esetleg 1775 liternyi rendelkezésre álló tér, ha a második és harmadik sort is eldönti.

Most semmi sem állíthatja meg, és az egész családot magával viheti.

*7 személyes kivitelben SEAT Tarraco 1.5 TSI 150 LE Style már 5.665.000 ft-tól, az alábbi feltételek teljesülésével:

*A 45/2019 (III. 12) Kormány rendelet részletei:

A támogatási kérelem benyújtása 2019.07.01 és 2022.12.31. között lehetséges

Támogatás mértéke: 2500000 Ft, de max. a bruttó vételár 50%-a

Három, vagy több gyermekes családok, magyar állampolgárok vehetik igénybe alapesetben egyszer.

A szabályozás a legalább hét állandó üléssel rendelkező új járművekre vonatkozik

A támogatás a Ptk. szerinti, zárt végű pénzügyi lízing vagy "hitelintézeti" kölcsön igénybevétele mellett is járhat

A megvásárolt gépjárművet a "Családbarát Magyarország" logóval el kell látni.

Belföldi kereskedelmi forgalomban személygépkocsik értékesítésével üzletszerűen foglalkozó kereskedőtől vásárolt autóra vehető igénybe.

Szerződést csak a támogatás jogerős megítélése után, 6 hónapon belül lehet és kell kötni. A jogosult nyújtja be a Kincstárnál (vagy a kormányablakoknál) az igénylést, amit ezt követően az állam közvetlenül a kereskedőnek fizet ki.

Három évig elidegenítési tilalom terheli az autót, a rendelet egyes pontjainak be nem tartása esetén késedelmi kamattal növelten vissza kell fizetni a támogatást.

Üzemben tartói jogot nem lehet átadni 3 évig.

A SEAT Tarraco csoporton belüli legmagasabb kombinált üzemanyag-fogyasztása 9,5 l/100km, CO2-kibocsátása 214 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek WLTP szerint mértek, nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. A kép illusztráció, többletfelszereltségeket is ábrázolhat. Részletes tájékoztatásért forduljon márkakereskedéseinkhez!