Újdonság a Volkswagenről
2019.07.05.

Nagy család + Nagy Volkswagen = Nagycsaládos kedvezmény

Vásároljon 7 személyes Volkswagen modellt állami támogatással! Ismerje meg családi modelljeinket!
VW

Caddy

Több mint gondolná!

A 7 személyes modell utastere átgondolt megoldások egész sorát rejti, így könnyítve meg a mindennapokat, ráadásul állami támogatással 3 349 000 Ft-tól elérhető. Funkciói egyszerre teszik kényelmesebbé és pihentetőbbé az utazást a család számára.

Caddy Maxi

7 személynek és még több csomagnak!

Nagycsaládos vakáció, hétvégi kirándulás vagy születésnapi buli egy gyerekcsapattal? A Caddy Maxi számára nincs lehetetlen küldetés. Állami támogatással 3 999 930 Ft-tól elérhető a megbízható, gazdaságos és igazán praktikus modell, akár 3 teljes értékű gyereküléssel és tágas csomagtérrel, akár több babakocsinak is.

Amit az állami autóvásárlási támogatásról elsősorban tudni érdemes:

Vissza nem térítendő támogatás.

Három- vagy többgyermekes családok, illetve egyszülős nagycsaládok vehetik igénybe.

A támogatás összege 2,5 millió forint, ami maximum a jármű bruttó vételárának felét teheti ki.

Legalább 7 személyes új személyautóra fordítható.

Az Államkincstárnál, illetve a Kormányablakokban igényelhető.

Feltétele a B kategóriás jogosítvány. Ha az igénylőnek nincs, jó a házas- vagy élettársé is.

A gyerekszámnál a családi pótlékra jogosító gyerekek számítanak, a tartósan beteg vagy súlyosan fogyatékos gyerekek pedig életkortól függetlenül.

Az autó nem adható vagy ajándékozható el három éven belül.

A támogatás 2019. július 1-től 2022. december 31-ig igényelhető.

További részletek a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III.12.) Korm. rendeletben olvashatók.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keresse kollégánkat az alábbi elérhetőségek egyikén:

Léber László:
+3614515422
lleber@porschepest.hu

 

A hét üléses Caddy Kombi 1.0 TSI BMT 102 LE már 3 349 000 Ft-tól, a hét személyes Caddy Maxi Trendline 1.4 TSI BMT 130 LE már 3 999 930 Ft-tól elérhető. A Caddy Maxi motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 5,0-9,6 l/100 km, CO₂-kibocsátása: 130-225 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásoljak. A képen látható gépkocsi illusztráció, extra felszereltséget tartalmazhat. Részletes tájékoztatásért és ajánlatért forduljon márkakereskedéseinkhez!