Újdonság a SEAT-ról
2019.02.08.

Akciós SEAT modellek

SEAT Leon, Leon ST és Areca modellek, hatalmas árengedménnyel.
Seat

Leon 1.5 TSI Style

Kezdje az új évet egy új Leonnal! Az ikonikus SEAT Leon most készletről az Öné lehet.  Magas minőségű kárpitozás, ergonomikus kialakítással. Csak dőljön hátra és élvezze az utazást.

A 1.5 TSI Style 130 LE motorral most akár 1.600.000 Ft kedvezménnyel!

Leon 1.5 TSI Xcellence

Kényeztesse magát magas minőséggel és kényelemmel. Finom króm elemek, aprólékos külső és modern technológia. Egy kialakítás azoknak, akik képesek az élet szép dolgait értékelni.

Válassza az 1.5 TSI Xcellence modellt 130 LE vagy 150 LE motorral kézi váltóval, vagy a 150 LE motort DSG váltóval.

Most akár 1.850.000 Ft kedvezménnyel az Öné lehet!

Leon 1.5 TSI FR

Dizájn, technológia és minőség. Egy dinamikus kialakítás, amely megemeli a pulzusszámot. Exkluzív FR kialakításának köszönhetően kitűnik az utakon. Számos extrával, köztük panoráma
napfénytetővel, Full LED fényszórókkal és navigációs rendszerrel.
Válassza az 1.5 TSI FR modellt 130 LE vagy 150 LE motorral kézi váltóval, vagy a 150 LE motort DSG váltóval.

Most akár 1.850.000 Ft kedvezménnyel az Öné lehet!

https://www.seat.hu/d/4867-porsche-pest-telephely/uj-leon/kezdolap

 

Leon ST 1.5 TSI Style

Az ikonikus SEAT Leon kombi változata, a Leon ST most készletről, már akár 1 850 000 Ft kedvezménnyel az Öné lehet.

A kedvezményben részt vevő modellek:

Leon ST 1.5 TSI Stlye 130 LE
Leon ST 1.5 TSI Stlye 150 LE
Leon ST 1.5 TSI DSG Stlye 150 LE
Kérjen ajánlatot még ma!

Leon ST 1.5 TSI Xcellence

Kényeztesse magát magas minőséggel és kényelemmel. Finom króm elemek, aprólékos külső és modern technológia. Egy kialakítás azoknak, akik képesek az élet szép dolgait értékelni.

A kedvezményben részt vevő modellek:

Leon ST 1.5 TSI Xcellence 130 LE
Leon ST 1.5 TSI Xcellence 150 LE
Leon ST 1.5 TSI DSG Xcellence 150 LE
Most akár 1.850.000 Ft kedvezménnyel! Részletekről érdeklődjön a SEAT márkakereskedésekben!

Leon ST 1.5 TSI FR

A SEAT Leon ST FR tökéletes családi tér. FR kialakítása vonzza a tekinteteket. A belső tér komfortját és tágasság pedig az egész család élvezi. Kiemelkedő elegancia, amire mindig is vágyott.

A kedvezményben részt vevő modellek:

Leon ST 1.5 TSI FR 130 LE
Leon ST 1.5 TSI FR 150 LE
Leon ST 1.5 TSI DSG FR 150 LE
Most akár 1.850.000 Ft kedvezménnyel! Részletekről érdeklődjön a SEAT márkakereskedésekben!

https://www.seat.hu/d/4867-porsche-pest-telephely/uj-leon-st/kezdolap

 

A hirdetésben feltüntetett kedvezmény a SEAT Leon és Leon ST Xcellence, valamint FR felszereltségű 1.5 TSI 130 LE és 150 LE motorral felszerelt modellekre vonatkozik. Az akció a 2019. március 31-ig üzembe-helyezett járművekre, legfeljebb az 50 darabos készlet erejéig érvényes.
A SEAT Leon csoporton belüli legmagasabb kombinált üzemanyag-fogyasztása 7,0 l/100km, CO₂-kibocsátása 158 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek WLTP szerint mértek, nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. A kép illusztráció, többletfelszereltségeket is ábrázolhat. Részletes tájékoztatásért és az ajánlatért forduljon márkakereskedéseinkhez! 

 

Arona 1.0 TSI Reference 95 LE

SEAT Arona Reference a könnyed hétköznapokhoz. Az alapfelszereltségen felül most ajándék extrákkal!

16" könnyűfém keréktárcsák
Tolatóradar
Ködfényszóró
Télicsomag
Akciós ár: 4.083.000 Ft
Részletekről érdeklődjön a SEAT márkakereskedésekben!

Arona 1.0 TSI Stlye 95 LE és 115 LE modellek

A Style változatban minden megvan, ami Önnek kellhet, és semmi nincs benne, ami nem. Ez az új SEAT Arona a választás szabadságával. Az alapfelszereltség már az alábbi extrákat is tartalmazza:

Driver csomag: Fáradtságérzékelés, Tempomat
Media System csomag: 6.5 " színes kijelző, Aux -In, 1 USB csatlakozó, Bluetooth, 6 hangszóró
Multifunkciós bőrkormány
 

Most akár 820.000 Ft kedvezménnyel!

Részletekről érdeklődjön a SEAT márkakereskedésekben!

https://www.seat.hu/d/4867-porsche-pest-telephely/arona/kezdolap

 

A hirdetésben feltüntetett ár a SEAT Arona 1.0 TSI 95 LE modellre vonatkozik, és tartalmazza a hirdetésben tételesen megnevezett többletfelszereltséget is; az üzembe- és forgalomba helyezés költségei külön fizetendőek. Az akció a 2019. március 31-ig üzembe-helyezett járművekre, legfeljebb az 50 darabos készlet erejéig érvényes.
A SEAT Arona csoporton belüli legmagasabb kombinált üzemanyag-fogyasztása 6,2 l/100km, CO2-kibocsátása 141 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek WLTP szerint mértek, nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. A kép illusztráció, további többletfelszereltségeket is ábrázolhat. Részletes tájékoztatásért és az ajánlatért forduljon márkakereskedéseinkhez!