Porsche Pest telephely Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Új Caddy a Volkswagen Haszonjárművektől: előretekintés a februári világpremierre
2020.01.29.
Újdonság a Volkswagen Haszonjárművekről

Új Caddy a Volkswagen Haszonjárművektől: előretekintés a februári világpremierre

Budapest, 2020. január 28. – Az új generáció nagyon eltérő lesz, és mégis megfelel minden ismert követelménynek: A Volkswagen Haszonjárművek az ötödik generációs Caddy-vel egy teljesen új autót alkotott, egy csavar sem maradt érintetlen. Az új Caddy mindazonáltal ismét referencia jármű lesz az A kategóriás városi haszongépjárművek és a családi egyterűek között. Csodálatosan tágas, két tengelytávú járműként továbbra is messzemenően megfelel a hagyományos szállítási kihívásoknak, és magas szintű szabadságot ad a kereskedők, a szolgáltatók és a családok mindennapjaiban.

VW
  • Dinamikus, magabiztos, sportos és ugyanakkor praktikus: az új Caddy és Caddy Cargo
  • Innovatív és mégis 100% Caddy: a városi haszongépjármű és a családi MPV új dimenziókba lép
  • Több asszisztens-rendszer és a digitalizálás teljesen új szintje az ügyfelek számára

 

Az új Caddy koncepció tervei egyre konkrétabban kirajzolódnak, így egyértelmű, hogy a jövő évben sok minden változik a Volkswagen Haszonjárművek újdonságán. A Caddy Cargo változata hangsúlyozza az újfajta bizalmat az egyébként funkcionális, praktikus kategória iránt. A dizájn vázlat világosan megmutatja: a tetővonal kissé hátrafelé lejt, a rövid tengelytáv meghosszabbodik, a kerekek pedig, az igényeknek megfelelően nagyobbak lettek.

 

A LED-es fénygrafika is nagyon innovatívvá válik: az első lámpák vizuálisan kiterjesztik a hűtőrácsot, és közvetlenül a jármű karosszériájának sportosan elegáns oldalvonalaihoz vezetnek. Az új Caddy dizájn terve is egyértelműen megmutatja a függőlegesen elrendezett, keskenyebb lámpákat az autó hátulján. Minden különbözik, de még mindig tágas rakodótérrel és nagy rugalmassággal rendelkezik. Megmaradnak azok a szolgáltatások, amelyek az ügyfelek előtt mindig vonzóvá tették a Caddy-t. Röviden: 100%-ban új, 100%-osan Caddy.

 

A szegmens sportosabbá váló karaktere például jól tükröződik a személygépkocsi-változaton is: a rövid tengelytávú jármű nem csak nyugodtabbnak tűnik, hanem a valóságban is szélesebb és hosszabb lett. Az új Caddy-t tehát sok vásárló, beleértve a sportokat és az aktív szabadidős tevékenységeket folytatókat is, érdekes és praktikus lehetőségnek tekinti. Az egyik szemrevaló vonzerő kétségkívül a hatalmas panoráma üvegtető, mely kategóriájában a legnagyobb. Az új Caddy sportos és karcsú kialakítású nyugodt és koherens megjelenéssel. Minden arra utal, hogy az új modell referencia értékké kíván válni a kategóriájában.

 

Ugyanakkor, minden korábbinál több járművezető-asszisztens rendszer találja meg helyét a városi szállító jármű és a családi MPV osztályban. Az új Caddy „mindig csatlakoztatva” van, ami azt jelenti, hogy egy kerekeken guruló internetes eszközzé válik, amely valós idejű információkkal rendelkezik.

 

Az új Caddy városi haszonjárművet és a családi MPV-változatokat február végén mutatják be először a nagyközönsége számára. További részletek hamarosan.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.